Ga direct naar inhoud

Disclaimer

Cultuurkwadraat heeft veel zorg besteed aan de vormgeving en inhoud van deze site. De informatie komt uit betrouwbare bronnen en we doen er alles aan om de website actueel en correct te houden. Mocht u toch informatie tegenkomen die volgens u niet correct is of heeft u suggesties of opmerkingen, dan kunt u dit laten weten via info@cultuurkwadraat.nl.

Cultuurkwadraat kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht
Deze website is eigendom van Stichting Cultuurkwadraat. Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website liggen bij de stichting. U mag het materiaal op deze site alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Overname van (delen van) de site is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Cultuurkwadraat en vermelding van de bron www.cultuurkwadraat.nl.

Beeldmateriaal
Bij het plaatsen van foto- en beeldmateriaal op deze website gaan we zorgvuldig te werk. Mocht u – ondanks onze zorgvuldigheid – beeldmateriaal, een foto of film tegenkomen waarvan u denkt dat de auteursrechten bij u liggen, laat het ons dan weten via info@cultuurkwadraat.nl.

meer