Ga direct naar inhoud

18 mei: UITmarkt Zeeland

13 maart

Cultuurkwadraat is verheugd over het besluit dat er weer een uitmarkt in Zeeland komt, een moment en een plaats waar het Zeeuwse culturele veld zich voor het komende seizoen kan presenteren. 

Goes bijt op 18 mei de spits af, de volgende edities worden afwisselend door Middelburg, Vlissingen en Terneuzen georganiseerd. Wij delen de mening van de werkgroep UITmarkt Zeeland dat het evenement, ondersteund door de provincie, een goed voorbeeld is van wat er in het Zeeuwse cultuurprofiel staat over samenwerken.

Doe mee!

We roepen dan ook graag onze partners en andere instellingen die zich bezig houden met podiumkunsten, muziek, festivals, musea & tentoonstellingen, literatuur en film op om mee te doen. Met elkaar kunnen we bezoekers van UITmarkt Zeeland een voorproefje bieden van wat er in het komende jaar gaat gebeuren op cultureel gebied in onze provincie.


De eerste UITmarkt Zeeland speelt zich van 11.00 tot 23.00 uur af in theater de Mythe, Podium ’t Beest, Zeeuwse Muziekschool, Zaal bij Katoen en op het Bleekveld in Goes.


Aanmelden of vragen? Mail naar UITinZeeland@goes.nl.

meer