Ga direct naar inhoud

Méér Muziek in de Klas: De Muziekfabriek

20 januari

Meld jouw klas aan voor een gratis les over dancemuziek!
Dancemuziek, het is een van de grootste muziekstijlen van Nederland. Martin Garrix, Armin van Buren, Tiesto, allemaal DJ’s die wereldwijd bekend zijn en uit ons kleine kikkerlandje komen, dat maakt je toch trots?

In het kader van Méér Muziek in de Klas organiseert de organisatie van City of Dance festival De Muziekfabriek. Een gratis les over dancemuziek voor kinderen uit groep 6 t/m 8. Er zijn slechts 25 lessen voor heel Zeeland beschikbaar.

De Muziekfabriek
Maar wat is dancemuziek nou precies? Hoe is het ontstaan? Welke stromingen zijn er binnen deze muziekstijl? Hoe is een nummer opgebouwd? Dat komen wij vertellen! Met een team van drie mensen die werkzaam zijn binnen de organisatie van City of Dance festival laten wij de kinderen kennis maken met deze muziekstijl. We geven een demonstratie op een echte DJ-set. Leerlingen mogen zelfs een eigen mix maken, hoe vet is dat?! Ook vertellen we over Free Friday, een gratis dancefestival voor kinderen. En de Talent Stage, een mogelijkheid voor kinderen om hun muzikale talenten te vertonen op een podium van City of Dance festival. Kortom, een uur lang vol elektronische beats en plezier! Are you ready?!

Informatie & aanmelden
Leeftijd: groep 6 t/m 8
Locatie: op school
Duur: 60 minuten
Aantal kinderen: maximaal 30 per les
Benodigdheden: smartboard

Aanmelden kan voor 1 maart via de volgende link: Aanmelden De Muziekfabriek

meer