Ga direct naar inhoud

Informatiebijeenkomst voor cultuuraanbieders

28 november 2018

Om cultuuraanbieders mee te nemen in de actuele ontwikkelingen in cultuuronderwijs organiseert Cultuurkwadraat 12 december een informatiebijeenkomst voor vakdocenten en medewerkers van culturele instellingen in Zeeland. De bijeenkomst is ook bedoeld om de behoefte aan nascholing te peilen en ervaringen uit te wisselen. 

Cultuurkwadraat organiseert, dankzij de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit, trainingen voor cultuuraanbieders (vakdocenten en/of medewerkers van culturele instellingen). Deze trainingen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van de gesignaleerde leervragen van cultuuraanbieders én de vragen die Cultuurkwadraat krijgt vanuit het onderwijs.

Daarnaast is het voor ons belangrijk om jullie mee te nemen in de laatste landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie zodat we samen de scholen zo goed mogelijk kunnen bedienen. We willen jullie daarom van harte uitnodigen om op woensdag 12 december van 12:00 – 13:30 uur bij onze bijeenkomst in Theater de Mythe in Goes aan te sluiten en met ons mee te praten.

Zie deze bijeenkomst als een kans om mee te gaan in de ontwikkelingen van de leervraag van scholen in Zeeland. De bijeenkomst is vooral bedoeld om te informeren, te kijken waar nog behoeftes liggen bij jullie en om ervaringen uit te wisselen.

  • Wat zijn de landelijke en regionale ontwikkelingen?
  • Op welke wijze zorgen we voor verdieping, verbreding en borging van het cultuuronderwijs?
  • Wat zijn de leervragen van scholen uit onze regio en hoe kunnen we hier op inspelen?
  • Vooraankondiging training Procesgericht werken met culturele competenties januari 2019.
  • Waar ligt jouw behoefte (aan nascholing) als cultuuraanbieder?

Je kunt je vóór 7 december opgeven of afmelden via info@cultuurkwadraat.nl.

Let op: mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij bovenstaande bijeenkomst aanwezig te zijn, maar wil je wel graag deelnemen, geef dan vooral aan op welk dagdeel je eventueel wél zou kunnen deelnemen. Mogelijk wordt er dan een tweede bijeenkomst georganiseerd.

meer